Jag är gravid!

Som säkert de flesta vet vid det här laget ligger det en liten i magen. Väldigt liten. 12 veckor för att vara exakt. Resan har bara startat, men jag insåg väldigt snart att illusionen om att det är glamouröst att vara gravid inte stämmer. Inte för mig iallafall. Jag har inga mediciner och mår därefter. Mår illa hela tiden och hatar lukten av fisk. Jag är så trött som om jag vore klubbad. Men jag är lycklig. Så lycklig jag kan bli, för visst grumlas det lite av oro och undran inför framtiden. Men jag får ta en dag i taget. Några som vet om det har kommenterat min mage och visst, den är lite uppblåst och så, men bebismage är det nog inte. Mest daim brukar jag svara... Men det börjar komma så snart smäller det väl till. Det drar och spänner och jeansen är det ingen idé att försöka komma i. Jag har redan sett den två gånger på ultraljud. De har koll på mig på specialistmödravården och fler gånger ska vi se den. Sist vinkade den...

Nu ska jag gå ner och försöka stilla min sugande illamående mage. Nån som har supertips på hur man gör det får gärna dela med sig.

Sov gott med er där ute!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Vi är SÅ glada för eran skull! Guuuud så mysigt/spännade/härligt/roligt med syskon! Det var en uppiggande nyhet, massa kramar! Och hälsa Mattias!

2008-06-26 @ 22:44:53
URL: http://jossanochnoels.blogg.se/
Postat av: Mattias

Åh, grattis älskling! Detta måste vi fira i helgen! :-)

2008-06-27 @ 08:41:21
URL: http://mfritz.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Mattias...måste glömt att sagt det till dig...så visst, vi firar i helgen!

2008-06-27 @ 09:55:57
Postat av: Louise L

Hej vännen! Längesen jag tittat in här & det fanns STORA nyheter ser jag .-)

Grattis Grattis önskar jag & såklart Edin, Dino & deras käre far :-)

Supercoolt är det ju ;-)

2008-06-27 @ 12:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0