HEJA!! HEJA!!

Nu är det fokus på Vasaloppet som gäller. Mattias åker och vi hejar för fullt här hemma. Vi har redan sett honom på tv...i kön till frukosten när de filmade. Alla började skrika här hemma. "Det är Mattias Kolla!!!" Så man är...

Annars är det provlagning av soppa som står på schemat idag. Förhoppningsvis en god soppa som vi ska ha på Cornelias dop sen. Vi är alltså i Arboga över helgen. Jag och flickorna.

Nu måste jag tillbaka till tv:n och kolla hur det går.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!

Jaqg fösökte oxå följa Mattias på nätet men det funkade ju inte, jag blev så arg så jag mailade och klagade!! Inte för att det hjälper men men...

Vi är hemma nu igen efter en vecka i husvagnen, det är mysigt att vara där men det är skönt att komma hem med.

Hoppas allt är bra med er. Kramis Mallan

2009-03-01 @ 17:30:53
URL: http://www.ballamalla.blogspot.com/
Postat av: Anna

Och det gick ju bra för honom! Grattis till ett nytt bra lopp Mattias. Anders kom också i mål lite längre bak, men hade nog en ganska bra resa. :)

2009-03-01 @ 19:38:50
Postat av: Mattias

Heja heja på er också! Ni är en underbar del av familjen!



Anna>> Kul att Anders åkte, det visste jag inte.



2009-03-01 @ 22:01:13
Postat av: Anna

Nej Mattias, han brukar köra med att fynda startplats strax innan för att slippa tänka på/träna extra inför start...men på nåt vis kommer han i mål i alla fall! Jag funderar starkt på att försöka ta mig igenom nästa år, men bara för det kommer det nog vara obefintliga spår och +5... På torsdag åker jag o Jakob o moster Jenny till Lanzarote för att ladda upp inför min jobbstart 16 mars! Ha det bra Familjen Fritz!

2009-03-03 @ 09:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0