HELP!!

Jag försöker få ordning i arbetsrummet...det är en av mina två akilleshälar. Min andra är tvättstugan (alias återvinningscentralen). Kolla:


Papper så gott som överallt utom i de pärmar där de ska vara.



Skaparen av detta kaos...

Ses på andra sidan kaos!


Kommentarer
Postat av: AnnaH

Känner igen denna ångestskapande scen. Är också igång med att slänga och organisera papper. Har tom printat div goda tips från en "organisationsblogg" chezlarsson.typepad.com tror du kan söka i bloggen på typ organizing papers el likn, annars har jag nog en link nånstans. Hon organsierar iaf allt så du kan säkert få tips även till tvättstugan, jag blir iaf sugen på mer ordning när jag läser där inne! Skall du börja plugga eftersom du skall göra högskoleprov?

Ha det gott! Kram

2009-09-16 @ 09:41:06
Postat av: Gunilla

Jag ska genast gå in och kolla där. Jag håller tummarna för att hon har någon trollformel som gör vår tvättstuga större än en vita-bönor-burk. :0)

Jag vet inte riktigt om jag ska plugga, men gör högskoleprovet för säkerhets skull ooch för att inte tappa alla dugliga tänk-celler i hjärnan. Men visst finns det nån utbildning som lockar. Ska bara försöka göra mig lite friskare först. det underlättar alltid. Nu har jag till juni 2010 på mig att klura ut vad jag vill med mitt liv. Mer än att vara mamma och fru förstås.

Och hur är det med dina två killar och bebisen i magen??

Kram!

2009-09-16 @ 13:17:18
Postat av: AnnaH

Alles gut med alla oss. Jakob går i barnehage och "spiser bröskiver" med stor aptit... Jag jobbar bara till 1 nov då man får gå hem 3 v före Bf här, inte så långt kvar tills dess. Då har jag ju 3v på mig att organisera, bah! Apropå trollformel, hon m bloggen (ja, hon är lite av en idol)har börjat med en ny grej nyligen, man kan sända in ett problem man har så försöker hon komma fram till en lösning som presenteras i bloggen! En tvättstuga med size vitabönorburk låter som en bra utmaning! Plus att hon ofta kör med "do-it-yourself" lösningar och det är ju nåt för dig men händig karl till hands ;) Hoppas du kommer på något kul att ägna din smarta hjärna åt!! Ha det bra!

2009-09-16 @ 13:45:01
Postat av: Mattias

Anna >> Man tackar! Händig var ordet...

2009-09-18 @ 11:22:00
URL: http://mfritz.blogg.se/
Postat av: Mattias

Anna >> Man tackar! Händig var ordet.. Men tro mig, den tvättstugan går ej att göra något åt.

2009-09-18 @ 11:28:30
URL: http://mfritz.blogg.se/
Postat av: Malin

Tjenare, skönt att se att det är lika hos andra som hos mig, finns det något tråkigare än att sortera papper? Hur många gånger har jag tänkt att nu ska jag sortra in allt på en gång så fort det kommer att papper, men har det hänt? Nehej då, och då har jag bott hemifrån i snart 25 år så jag kanske ska ge upp och inse att jag aldrig kommer att få ordning?? Kramis Malin

2009-09-22 @ 08:02:46
URL: http://www.ballamalla.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0