God fortsättning!

Det önskar jag er alla! Hoppas ni haft en mysig och bra julafton och att julen fortsätter bra. Här har det ätits, träffat Tomten och öppnats klappar. En helbra julafton har vi haft. Felicia fick öroninflammation i lördags och har varit dålig, men repade sig bra till igår även om förkylningen hänger kvar. Men hon var pigg nog att äta, leka och kunna vara förväntansfull.

Idag blir det ganska lugnt. Vi blir kvar i Arboga och förhoppningsvis så hinner vi leka med det hon fick igår. Igår var det mest öppna paket och sen leka med stora tjejerna som gällde.

Bebisen är kvar i magen och det känns skönt att den iallafall inte delar födelsedag med julafton. Två dagar varje år vill man ha. Men, visst, det hade varit ett i-landsproblem. Nu siktar vi på över tolvslaget på nyårsafton, sen får den gärna komma vilken timme som helst! Den börjar ta sin plats i maegn och när den rör sig känns det mest som den möblerar om...

Nu är det julfrukost med tomtegröt och skinkmacka som gäller.
Men alltså, god fortsättning vänner!!

Kommentarer
Postat av: Lina

God fortsättning på er också!



Hoppas att vi kan ses någon dag snart. Vi kan väl höras när ni kommer hem från Arboga.



Kram kram

2008-12-25 @ 16:36:41
Postat av: Mathilda

Får väl vara först med att säga GRATTIS nu då :0))))) Ska inte avslöja mer, det får ni göra själva men skönt att allt gått bra och att ni mår bra!!! Ta hand om er nu!! Kram från oss tre

2008-12-27 @ 19:21:28
URL: http://tilldeniklaslillajag.blogg.se/
Postat av: Jossan

GRATTIS till bebisen!!!! Åh vad spännande att få se den lille, och er också. Nu var det så länge sedan! Det blev en -08 men slapp dela födelsedag med julafton, perfekt. Ta hand om varann nu och hör av er när ni orkar. Massa kramar o MASSA grattis igen från oss tre.

2008-12-27 @ 22:35:03
URL: http://jossanochnoels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0