Blandat här hemma.

Här går upp och ner. Lillan är sjuk med förkylning och feber. Men hon är okej till humöret. Hoppas bara att vi inte smittat nån när vi var hos Måns igår. Vi lekte med honom och Noel och dreas föräldrar. Så klart hoppas vi att vi inte smittat Noel! Det var så kul att ses allihopa. Barnen lekte och busade, ja, och några föräldrar också. Och så fick vi supergod greksallad med bröd till. Och vienetta till efterrätt. MUMS! Inte så ofta mat känns lockande just nu för mig. Det vänder sig i magen men greksallad var en hit. Likaså är meloner har jag kommit på. Vi avverkar nästan en honungsmelon om dagen här hemma. Tur man har dille på det och inte bara godis...

Jag har varit dålig på kort på bloggen men här kommer det några:

   

Nu tror jag det är dags att gå ner och stoppa nåt i magen. Hungrig, men lite illamående...mmm...melon kanske?! :0)

KRAM på er!

Jag är gravid!

Som säkert de flesta vet vid det här laget ligger det en liten i magen. Väldigt liten. 12 veckor för att vara exakt. Resan har bara startat, men jag insåg väldigt snart att illusionen om att det är glamouröst att vara gravid inte stämmer. Inte för mig iallafall. Jag har inga mediciner och mår därefter. Mår illa hela tiden och hatar lukten av fisk. Jag är så trött som om jag vore klubbad. Men jag är lycklig. Så lycklig jag kan bli, för visst grumlas det lite av oro och undran inför framtiden. Men jag får ta en dag i taget. Några som vet om det har kommenterat min mage och visst, den är lite uppblåst och så, men bebismage är det nog inte. Mest daim brukar jag svara... Men det börjar komma så snart smäller det väl till. Det drar och spänner och jeansen är det ingen idé att försöka komma i. Jag har redan sett den två gånger på ultraljud. De har koll på mig på specialistmödravården och fler gånger ska vi se den. Sist vinkade den...

Nu ska jag gå ner och försöka stilla min sugande illamående mage. Nån som har supertips på hur man gör det får gärna dela med sig.

Sov gott med er där ute!

Jag är helt slut!

Jag har absolut ingen energi. Den har tagit slut. Och jag har en tvättäkta trotsig tvååring. Det tar energi! Jag är direkt usel på att uppdatera. Ska bättra mig efter midsommarhelgen. Vi åker till Felicias Farmor och sambo över dagen imorgon och hoppas att regnet lyser med sin frånvaro så vi kan fira midsommar.

Igår firade de på dagis och då hade de sjungit och dansat till "Prästens lilla kråka" och hon tycker det är så kul. Då ville hon göra det med mig när jag kom till dagis men jag kan inte det så bra, hon är så tung för mig nu så jag förklarade att jag inte kunde. Jag har ont sa jag. Nästan första gången jag sa det rent ut till henne. Hon blev arg och gick en bit bort. Det sved i hjärtat ordentligt. Men jag vet också att barn anpassar sig. Hon får kärlek och massa bus av mig ändå. Men just då var det jobbigt. Imorse sa hon:
"Pappa kan. Mamma kan inte. Mamma har ont."
Tänk vilka små svampar de är som suger in allt.

Nu ska jag vila resten av kvällen så jag kan vara pigg imorgon. Kanske till och med så bra så jag kan dansa runt stången!
Kram på er allihopa. Hoppas ni plockar blommor och gör kransar av imorgon!

Nu har jag lagt in foton i datorn...

...så nu får jag väl bjuda på några stycken. Har haft önskemål om det från Noel och här kommer det kort på Fellie!

     

Det är allt för idag. Skriver mer senare om det är så att jag har en dotter som somnar innna mig. Igår var det jag som somnade först i familjen... Hon har fått för sig att vara upp till 21-22 och sen vakna strax innan 6 på morgonen. Fattar ingenting, men nu vill hon tydligen ha det så. Idag har det ju varit dagisdag så kanske det blir lättare att somna.

Mattias och Felicia är på affären och köper godis! Mmmmm!!! Är så sugen så jag vet inte var jag ska ta vägen idag. GODIS!!!!

Kram på er!

Varmt!

Nu är det verkligen sommar! Så varmt hela tiden. Lillan har fått en pool i trädgården som hon plaskar i när hon känner för det. Hon babblar och pratar och sjunger hela tiden. Vill ofta att man ska sjunga med henne så här hemma sjunger vi hellre än bra! :0)

Dagens första projekt är avklarat och nu är det vila och sen läkarbesök på sjukhuset. Ska väl klara det också antar jag.

Har gjort bubbelvatten och lagt i frysta hallon och is. Mmmm, det är riktigt gott. Och inga konstiga tillsatser heller. Köpte såna små festisar, fast ICAs egna igår. de är ju fullproppade med massa E-tillsatser. Nån var för färgen. Vem bryr sig...man dricker det, direkt ut kartongen... Man behöver väl inte mer skit än nödvändigt?!

Nu ska jag vila. Har köpt Camilla Läckbergs nya bok också, sjöjungfrun, så jag kanske ska inviga den.

KRAM!

RSS 2.0