Kräk...men mest bilder från Teneriffa.

Sådärja, nu har vi omgång två av kräksjukan här hemma. Galet trött på sjukdomar efter den här hösten och vintern. Och även om jag är glad att det är sjukdomar som går över relativt snabbt och smärtfritt så tär det på de minimala krafter jag har nu.

Igårkväll la jag mig riktigt tidigt och klockan 22.45 väckte Mattias mig och sa att Felicia kräkts. Not so nice, tänkte jag och klev in i hennes rum...Oh, my... Inget annat var som det jag såg och luktade då. Hjälp! Det var bara att ställa henne i duschen. Mattias fixade det och jag började den långa processen med att skura väggar och ta ur lakan och bäddmadrass...allt. Fönster och altandörr på vid gavel. Länge. Men nu går den sista maskinen tvätt och efter en jobbig natt för Felicia börjar hon pigga på sig. Just nu leker de med lego i hennes rum. Och just nu känns det som att det kan vara jag som står näst på tur. Inget jag ser fram emot direkt.

Jag hade tänkt göra ett inlägg om veckan på Teneriffa. Men det får vänta tills vi är friskare. Här kommer iallafall några bilder därifrån.På Örebro flygplats.


Felicia var liiiite trött efter flyg- och bussresan. Vi kom fram mitt i natten.Trött Mini efter resan.Bubby i sin spjälsäng med hjul på som man kunde stå upp och skaka. Sjukt roligt tyckte hon. Sjukt jobbigt tyckte jag och kilade fast den mellan stora sängen och en stol...Nyvaken felicia med en krona som Jossan och Olle köpt till henne från Noel. Av en av alla asiatiska försäljare som attackerade oss den kvällen vi var ute. :0)Utsikten på morgonpromenaden. Sweet!


Vågor fanns det gott om.Bron över till den bästa stranden. Aningens öde...våra morgonvanor var tidigare än strandfolkets.Förmodligen den enda växten med färg jag såg på hela veckan.


Baddags!


Min fina!


Lycklig badtjej.Bubby på upptäcksfärd.


Snäckor samlade vi i strandkanten.


Felicia åkte några karuseller.


Fina "asiatiska" Farmor.


Restaurangen.


Sötavdelningen på frukosten...inget bra för en sugaraddict som jag. :0)


My love!


Fina vänner i drinktagen!


Kidsen på stranden.


Sovdags i vagnen. Kanin!


Älskade unge!


Grötmiddag på hotellet.

Nej...vilodags. Hoppas ni har en bra söndag!
Surt!

I helgen var mattias borta och igår åkte han Vasaloppet. Det var tydligen trögt "de första sju milen"... Men han fick en bra placering och vi är så klart glada och stolta över honom. Men också glada att det är över och det inte blir sån stress att hinna med skidåkning. Nu får vi mysa tillsammans tills den sjätte april då han börjar jobba och båda barnen ska gå på dagis.


  

Båda barnen ville smaka citron sist vi lagade sås med det i. Surt var reaktionen från de båda.

Nu är nedräkningen igång här hemma. På söndag är det avresa till Teneriffa! Sweet!

Ha en bra dag!


The sjukstuga continues

Dagen idag har också gått i sjukstugans tecken. När den ena slutar ha feber och det värsta snorandet lagt sig så är det nästas tur. Nu är det Litens näsa som rinner och hon hade närmare 39 graders feber nu på kvällen. Nu får vi se hur den här natten blir. Jazzande? Förmodligen.

Vi hra iallafall lekt här hemma idag. Felicia försökte lära Cornelia hur man använde en leksak.
Vätskepaus är välbehövligt när man inte mår riktigt bra.Sen testade Felicia att springa ifrån kameran när jag skulle ta kort.
  

Och så åkte hon "skidor" på sina kuddar.
 

Jag har varit uppe på vinden idag också och hämtat ner en kartong med kläder i storlek 86 till Cornelia. Tack för att vi sparat allt. Vilken lyx att bara kunna hämta en låda full med i princip alla de kläder hon behöver! Så nu går tvättmaskinen varm och hon har snart lagom stora kläder i sin byrå. Mattias svär varje morgon när han letar efter en lagom stor body till henne... Hittade iallafall många fina klänningar som får följa med till Teneriffa. Felicia har fått några nya klänningar också och så har jag köpt några par nya leggings till dem. Längtar så tills vi åker nu. Det ska verkligen bli härligt!

Nu är det dags att hänga en av de där maskinerna tvätt.
Ha en mysig kväll!
 


Sjukstuga. Typ.

Vi har sjukstuga här hemma. Felicia har är riktigt hostig och hon har feber till och från. Ena stunden feberfri och andra 39 graders feber. Så vad hittar man på. Vi bygger lego.

  


Så när vi sitter och leker med lego så bygger Felicia en bil och säger "Det är han som kör. Typ." Jag frågar vad hon sa. Hon säger igen "Det är han som kör. Typ." Typ? Var har hon fått det ifrån. Jag frågar om hon är tre år eller 13 år. Hon svarar "Jag är tre år. Typ" Och så skrattar hon. Och jag så klart.

Idag har vi ätit Max-lunch. Det ser ut ungefär såhär. Typ.Och så har vi pärlat. I flera timmar. Typ. 

 
  

Cornelia hade också fått feber när jag kollade idag. Men är inte förkyld så förmodligen är det vaccinet från förra måndagen. Det kunde ta 1-2 veckor att få biverkningar på det. Själv känner jag hur det "drar i öronen" som det gör när man blir förkyld och lederna säger ifrån. Så morgondagen får utvisa hur det blir.

Hoppas ni har en bra dag. Typ.


Jazz på natten

Inatt är det jag som jazzat runt med Felicia. Eller, jazzat och jazzat. Hon hade 39 gradera feber och det botades bäst med piggelin, vatten, saft, läsa djungelboken och vädra rummet. Men det tog en stund. Och sen snurrade vi ikapp i hennes säng till klockan 6.16.


Godis i tältet. Något för en sjuk måndag?

Får se vad den här dagen ska bjuda på då. Förutom snö... Jag sa till Felicia att det snöade och hon svarade "Men det räcker med snö nu. Det är redan fullt!" Så liten. Och så klok.

Ha en fin måndag!


RSS 2.0