Flyttdags!

Nu är det bestämt! Vi kommer att flytta till ett hus i Nasta. Vi är så nöjda och glada nu. Felicia var skeptisk först. Men nu har vi tittat på tapeter och pratat om hennes rum där och då blev det lite bättre. Det kommer bli så bra. Tror och hoppas vi iallafall. Ett enplanshus med källare. Hobbyrum till Mattias i källaren och öppen spis med kasset i gillestugan. Hörntomt på återvändsgata med lekplats på andra sidan gångbanan. Längtar!!

Så här ser det ut på utsidan:


Så om ni undrar vad jag gör eftersom jag är kass på att uppdatera här så rensar jag, tittar på tapeter, funderar på möbler, kollar på www.styleroom.se och allt annat som hör till. Förutom att försöka ta hand om mig och en del virus här hemma. :0)


Det går lite trögt

Usch, vad trögt det är nu. Inte riktigt frisk och inte riktigt så bra på att dra ner på det söta tydligen... Segt! Men vi har en lampa i taket i vardagsrummet som fungerar och vi har snart element som funkar i alla rum också. Lyx! Mmmm...en äppelpaj. Proppfull med socker...och god!


Och självklart vaniljsås till.

Bilderna, som är i brist på annat, är från höstens äppelpajsperiod. Nåt jag älskar. Men egentligen så längtar jag mest till våren. Dropp från taken, mindre kläder och grönt som börjar titta fram. Jag borde kanske gå i ide på vintern. Till och med Felicia är trött på vintern. Ikväll frågade hon när vintern är slut för hon vill ha sommar. Jag skriver under på det med!


RSS 2.0