Lördag i stadsparken

På eftermiddagen åkte jag, barnen och mormor till stadsparken och tittade när Mattias sprang Åstadsloppet. 21 km skulle springas. Jag var glad att jag fick stå bredvid och heja på. Men jag fick underkänt som drickalangare, för jag hade glömt drickan hemma. Bara att åka hem och hämta den tills Mattias passerade andra gången. :0) Och det var verkligen höst nu. Kallt och blåsigt. Nu är det bara att rota fram mössan.


Mattias kommer springande.


Farmor och vi hejar på.


Sen gick vi in i stadsparken och lekte under hökens vingar. Perfekt för att få bli lite varmare. Barnen var målade som clowner. De har längtat efter ansiktsmålning länge och jag hade lovat att göra det idag, så det var bara att ta två clowner och åka till parken.


Under hökens vingar


Bubby och jag är hökar.Man undrar ju vad de här två har för hemlisar ibland...

Nu är det snart dags att få flickorna i säng.
Sen ska jag åka och fixa mat från Saigon.
Perfekt en lördag.


Stockholm weekend

Mamma och jag tog tåget till Stockholm i lördagsförmiddag. Vi skulle få två härliga dagar med sol och värme trots att det faktiskt var oktober. Två nätter på hotell med hotellfrukost och ingen som ropade så jag vaknade och ingen som tvingade mig ur sängen. Härligt!

 

Till lunch på lördagen gick vi till den mongoliska restaurangen Djingis Khan och åt deras buffé. Helt perfekt att få plocka själv vilket kött, grönsaker och kryddning man vill ha, så fixar kocken det. Han såg mindre road ut, men det var så god mat!

Efter lunch gick vi vidare på stan och på kvällen såg vi filmen Colombiana på bio. Helt klart sevärd.

Söndagen började med hotellfrukost och juicepressernas Rolls Royce! Ja tack till en sån.Sen vidare mot stan och en utställning av Robert Mapplethorpe på fotografiska. Intressant. Tänkvärt.

Efter utställningen letade vi upp ett Max och fick i oss lite mat. Välbehövligt att sitta ner och få äta. Sen tog vi den långa omvägen till Cirkus ute på djurgården där vi såg Ljust & fräscht med henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Klockrent!

Vi promenerade tillbaka till hotellet genom ett mörkt och småregnigt Stockholm nöjda med helgen. Måndagen bjöd också på hotellfrukost och sen tåget hem till vardagen.
Så mysig helg att få tid med Mammi!


Ny leksak

Ja, nu har min nya leksak kommit. En crosstrainer. Grym. Och grymt krävande. Det blir perfekt. Ska bara se till att få upp stereon och boxern så jag kan titta på nåt eller lyssna på det jag vill.


,

Helgen tar jag i Stockholm med Mammi. Vi ska se "Vitt och fräscht" på söndag. Vi åker tåg upp idag, strosar runt, äter gott och sover på hotell två nätter. Inte tvungen att gå ur sängen. Bara ligga kvar så länge vi vill. Och hotellfrukost. Bara det! Då är det bra att crosstrainern finns när jag kommer hem. :)

Trevlig helg!


RSS 2.0