Nattligt akutbesök

Cornelia har haft hög feber i flera dagar och inga direkt andra symtom förutom en del tecken på urinvägsinfektion. När hon somnat igår ringde jag 1177 och de ville att vi skulle åka in med henne för att det kunde vara njurbäckeninflammation. Så strax innan 22 åkte hon och jag till akuten.
Vi fick vänta en stund men Cornelia sov i vagnen.
När vi pratat med sköterskan och doktorn skulle det tas prover och de ville ha ett urinprov. Cornelia dissade saften och drack vatten för att kunna kissa.
Vi väntade och väntade. Drack och drack. Gick till toaletten några gånger. Lånade en potta som vi ställde på en stol så att hon skulle sitta bättre. Om det kom nåt kiss? Nope!
Det togs blodprover också, men de var bra så då var det okej att åka hem och sova och lämna urinprov på vårdcentralen istället. Både Bubby och jag somnade som stockar.Idag har vi lämnat provet. Bubby har mindre feber, men mår sämre. Trött, lite pipig, vill sitta still för att hon har ont i benen och inte vill röra sig. Lilla pluttan. Nu kurerar vi oss hemma med film och mys.

Vi hade besök av mamma och Malin och Håkan igår också. Mys! Älskar att laga mat och mysa med dem. Ikväll kommer de igen och så får vi se vilka som tar sig till brasan. Ett framtida inlägg om det.


Älskade saknade storebror

Min saknad efter Magnus är stor. Och just nu har det blivit mer intensivt. Allt eftersom jag klarar att gå till gymet igen och jag tänker på och läser om träning kommer automatiskt Magnus fram i mitt huvud. Saknade, sorgen och kärleken till någon som jag aldrig mer får krama. Det var han som fostrade mig på gymet. Utan honom hade jag aldrig hamnat där. Ska rota fram gamla foton och skriva ett längre inlägg om det sen. Måste hem till mamma och pappa och leta upp de fotona först. Jag hoppas vid varje träningspass att han ser mig från sin nya plats. Himlen, Nangijala...vad vet jag som fortfarande är på jorden?


Arboga

Jag tog flickorna och deras kusin med mig och åkte till Arboga. Mattias har avslutning med klubben både på dagen och kvällen, så vi tycker Arboga passar bra. Tjejerna leker, vi äter, myser och ikväll åker vi hem igen. Ska bli lite skönt att kunna sitta framför tv och dator och bara sega ikväll. Även om jag helst hade gjort det tillsammans med Mattias. Det tar vi imorgon istället. Fördelen med att vara lediga på måndag ockå är att vi kan förlänga helgen en dag till. Love it!Imorse när mina tjejer vaknade var det underbart att kunna kramas och pussa på dem igen. Magiskt! Magisk var den frukost som serverades på hotellet. Den som jag gjorde själv hemma imorse var så klart minst lika bra eftersom jag kunde pussa på flickorna samtidigt.


Sol & milkshake


Varmt & skönt!


Mobilblogg från Cypern


BadkarBadkar är det bästa som finns. Man kan ju alltid bada tillsammans. :)


Felicia 6 år

Ny grejen är Lego friends. Felicia fick det på sitt barnkalas och det spinner vi vidare på nu. Jag tror hon suttit vid bordet och byggt i princip hela dagen. Tålamod, följa beskrivning, leta och bygga. Hon älskar det!Avbrott för mat och fika och prata med dagens gäster har hon hunnit.

Andra uppskattade presenter var ny baddräkt och rullskridskor. Skulle tydligen användas samtidigt.Det är en nöjd Felicia som lägger sig ikväll. Det är så härligt att se!

Grattis älskade unge!


Glad påsk!

Flickorna har firat påsk på dagis. Utklädda och målade ville de vara. Båda två.

GLAD PÅSK!

 

Och med påsken kommer Felicias 6-årsdag. Älskar födelsedagar. Tårta, paket, familj, sång, ballonger och förväntan.
 
Vi har satt fjädrar och hängt ägg i påskris. Och så har vi fina (än så länge) påskliljor på trappen. Allt det röda i vardagsrummet och matrummet är tillbaka till turkost och lite grönt. Det känns helt enkelt som att påsken kan få komma nu. :) Och med den våren så är allt som jag önskar.

Hade tidigare levervärden som inte var riktigt bra. Därför fick jag sluta med sprutorna ett tag (ca 4 veckor). Men nu vid provtagningen var resultatet bra så jag har tagit första sprutan idag, men med en svagare dos. Bara att hoppas att det funkar. Och att jag inte mår så illa som jag gjorde tidigare. Och att jag blir bättre av sprutorna. Det behövs. Provade även att sluta med en annan medicin som jag inte tyckte gjorde nån nytta. Den skulle göra så att blodet inte stryps i händerna när det är kallt. Fingrarna blev ju ändå vita tyckte jag, men sen jag slutade med den så blir hela händerna vita. Och det är ju inte direkt vinter. Börjar med den igen också.

Efter imorgon tar vi fem dagars påskledighet.
Påsk och kalas! Lovely!


RSS 2.0