Nattligt akutbesök

Cornelia har haft hög feber i flera dagar och inga direkt andra symtom förutom en del tecken på urinvägsinfektion. När hon somnat igår ringde jag 1177 och de ville att vi skulle åka in med henne för att det kunde vara njurbäckeninflammation. Så strax innan 22 åkte hon och jag till akuten.
Vi fick vänta en stund men Cornelia sov i vagnen.
När vi pratat med sköterskan och doktorn skulle det tas prover och de ville ha ett urinprov. Cornelia dissade saften och drack vatten för att kunna kissa.
Vi väntade och väntade. Drack och drack. Gick till toaletten några gånger. Lånade en potta som vi ställde på en stol så att hon skulle sitta bättre. Om det kom nåt kiss? Nope!
Det togs blodprover också, men de var bra så då var det okej att åka hem och sova och lämna urinprov på vårdcentralen istället. Både Bubby och jag somnade som stockar.Idag har vi lämnat provet. Bubby har mindre feber, men mår sämre. Trött, lite pipig, vill sitta still för att hon har ont i benen och inte vill röra sig. Lilla pluttan. Nu kurerar vi oss hemma med film och mys.

Vi hade besök av mamma och Malin och Håkan igår också. Mys! Älskar att laga mat och mysa med dem. Ikväll kommer de igen och så får vi se vilka som tar sig till brasan. Ett framtida inlägg om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0