Kärlek på bild


Kolla kortet. Det stavas KÄRLEK! Älskade ungar.


Svettig i mitt paradis

Skogen är mitt paradis. Mitt tempel. Mitt revir. Här rensar jag tankar. Tänker ut framtidsplaner. Går av mig ilska, spritter runt av glädje och får vara bara jag. I torsdags tog jag med mig Mattias dit. Mamma var hemma med flickorna och jag och Mattias fick tid att röra på oss tillsammans. Det blir ju knappast nån direkt träning för honom, men jag kan stå och skrika lite emellanåt också så han får röra på sig. Och jag får ta i lite extra. Efter tio år tillsammans vill jag ju fortfarande imponera lite. ;)


Tröttmössor

Det är mer regel än undantag att det är tre tjejer som somnar när det är läggdags för kidsen. Tröttmössor är vi allihopa!Bubby

Bubby har hängt med mig. Till affärer och till Max. Hon är enkel, men har blivit allt mer envis. Vet precis vad hon vill, när hon vill det. Men fortfarande enkel. Och orädd. Skorna tar man på med skohorn. Och i affären åker man en bil. Punkt. Bara att lämna tillbaka den vanliga vagnen. Och så är hon världens charmtroll.
Vaccination

Felicia vaccinerade sig i måndags. Sista hepatitsprutan. Hon gillade det inte. Men hon gjorde det och hon gillade ringen hon fick av sköterskan desto mer. Och att hon fick gå in på Gröna grodan och välja vilket fika hon ville. Sen promenerade vi i stormblåsten till farmor och fikade innan det var dags för simskola.Det fanns galet många gröna grodor på caféet.
Och det fanns gott fika.Välkommen våren!

Innanför dörren har våren fått flytta in. Och utanför dörren också för den delen eftersom det är sol, varmare, fågelkvitter och lekande barn ute. Jag älskar det verkligen. Äntligen kan jag gå ut utan att frysa in i märgen. Och snart så är det dags att plocka fram frön, blomjord och krukor. Örter, blommor och kanske några grönsakerfrön ska sås. I tid i år. Det är en sån sak som får mig att längta ännu mer än vanligt efter Magnus. Det är en sån sak som han gjorde med barnen och som Felicia minns att hon gjorde med honom. Älskade storebror!
Två dagar i rad


Jag och Mattias har varit ute på dejter två dagar i rad. I tisdags hämtade farmor och Mattias och jag gick först och tränade och sen vidare till Pitcher´s. Där åt vi varsin hambrugare och sen efterrätt. Supergod efterrätt, men bara okej hamburgare. Hur som helst var det trevligt att få tid i lugn och ro innan det var dags att åka hem och bädda ner tjejerna som läste böcker med farmor.Igår möttes vi på O´learys för after work. Helt okej, men vi var för hungriga egentligen insåg vi sen. :) Senare hade vi biljetter till Nobels testament. Den var riktigt bra. Jag älskar bio och jag älskar svenskt, så mig passade det alldeles utmärkt. Insåg precis innan mamma skulle gå och hämta barnen att det var en Liza Marklund-bok i grunden och att jag hade läst den. Tur jag inte har bättre minne, för jag mindes inget förutom ett namn.


I eftermiddag är det läkarbesök för Cornelia. Alldeles för många feberdagar, eksem, trötthet och krånglig mage. Hoppas nu att det inte är nåt allvarligt.Aldrig utan snuttis!


Bad och spruta

I söndags spenderade vi förmiddagen på badhuset allihopa tillsammans med granntjejen och hennes pappa. Helmysigt att få bada tillsammans och att Cornelia också får bada på badhus. Hon säger varje gång Felicia har simskola att hon också vill bada. Hon invigde den baddräkten hon fick när hon fyllde.Innan vi åkte till badhuset låg tjejerna på Felicias säng och spelade på Magnus gamla donkey kong. Kult!

Nu är det snart dags att åka upp på stan så att Felicia får ta sin sista hepatit-spruta. Sen är hon ready to travel!


Termosmugg

Jag har önskat mig en termosmugg ett tag. En som jag kan ta med när tjejerna vill ut i lekplatsen eller om jag ska vara ute i trädgården. I torsdags kom jag och barnen hem efter Mattias och i köket stog ett paket och ett kort med texten LOVE. Och vips hade jag fått en termosmugg. Sen att  jag hintat om exakt vilken jag ville ha är en annan sak... Fin är den och jag använder den hela tiden. Även inne, men utan lock då.
Date på friskis och O´learys

I onsdags träffades jag och Mattias på friskis för att träna tillsammans. När jag var röd som en tomat och bara flåsade tog jag mig till omklädningsrummet och duschade och gjorde mig klar. Sen gick vi vidare till O´learys för att äta och få prata ostört en stund. Händer fåtalet gånger när vi är hemma med tjejerna. :)När vi gjort vår beställning mumlade servitören nåt som vi inte hörde men kom sedan tillbaka med en korg popcorn. Kul grej tyckte vi och den behövdes för det tog en stund att få maten. Men vi utnyttjade tiden väl och pratade ihop oss om både stort och smått under kvällen.

Nu ser vi fram emot fler dejter under våren. <3


Myslördag

Morgonen började tidigt som vanligt. Det gjorde att vi hann med frukost i lugn och ro och göra oss och huset iordning innan Mormor kom. Mattias och jag drog iväg till friskis och tränade. Perfekt sätt att börja helgen på. Kom hem till färdig lunch. Inga fel!

Sen var det lek med nyfunna vänner grannarna i några timmar. Precis vad som behövdes.

Så kom dagens höjdpunkt, den klassiska rätten, plankstek.

När vi var i Gävle hos min kusin i mitten på februari blev vi bjudna på plankstek och sen dess har det längtats efter, så i veckan köpte och brände jag plankorna och ikväll var det premiär. Mums, men så mätta vi blev.

Kvällen fortsätter lugnt. Kidsen ska stoppas i säng och förhoppningsvis ska Mattias och jag se någon film. Till skillnad från gårdagen då vi la oss 20.30.


It´s a date

Kidsen blir upplockade av Farmor och jag och Mattias drar iväg på en välbehövlig date. Träning och mat. Kan inte bli bättre.

Alive & kickin'

Vi lever i allra högsta grad. Förhoppningsvis gör bloggen det igen också. :)


RSS 2.0