Mysmorgon

Granen stod kvar när vi tassade upp imorse. Thank heaven för det! Cornelia är på gympa med Mattias och jag och Felicia ligger kvar i soffan under varsitt täcke. Så skönt att inte behöva upp och iväg. Jullovet lockar!
 
 

Julgran

Okej. Första gången som julgranen välter. Vad hände där liksom? Två gånger också. Hoppas den står kvar imorgon när vi går upp bara... Vi hann med att göra rocky road idag innan julgransköpet. Och presenter köpte jag till Cornelia på nätet. Så tacksam att slippa gå i butiker.
 
Innan den välte andra gången såg det okej ut. 
 
Sen...
 
Håll tummarna för att den inte ligger sådär nån mer gång. Även om mattan blir skakad och det blir dammsuget under soffan.

Ett år

Ett år har gått sen jag skrev nåt här. Tråkigt att se tillbaka och inte kunna se vad vi gjort. Jag vill inte att 2015 ska bli tomma sidor här. Ett uppdaterat avslut på 2014 kan bli början.                                    
 
Just nu fylls tiden med inköp av julklappar till flickorna och presenter till Cornelia som fyller sex år snart. Bara det är helt otroligt! 
 
Idag köpte jag glögg för första gången på massor med år. Det blir pizza ikväll och sen lite glöggmys. Tror jag ska gå all in med glöggrytan och glöggmuggar Och skålar för mandel och russin. Så får det bli.
 
Nu hoppas jag att jag skriver mer inom ett år...
 
 

RSS 2.0