Jag smälter bort!

Ja, värmen tar kål på mig. Jag vet "att man inte ska klaga". Men det är varmt. Riktigt varmt. Vi har spenderat några dagar i Mattias mammas stuga. Mysigt, myggigt, bad, varmt. Ja, både plus och minus. Största minuset var att jag glömde medicin hemma, men jag fick ta en tur till storstan Karlskoga och hämta nytt på Apoteket så löste det sig också. Nu är vi hemma några dagar och sen åker vi till Borås till Noel, Jossan och Olle. Jag har berättat för Felicia att vi ska till djurpark och hon tyckte att det var en bra idé att klappa lejonen och tigrarna, men inte aporna för de kan bitas...?! Jaha.

Nu är Felicia och Mattias på Skojlandet. Cornelia sover. Jag svettas. Sen ska vi till Lina och Björn och grilla. Mysig kväll! Imorgon är det tvätt och packning och på söndag åker vi på semester.

Jag gjorde lite vindsshooping imorse igen. Kläder till Cornelia för hon växer så det knakar. 7690 gram och 67.5 cm lång. Ja, inte så liten längre. Så nu tvättar jag för fullt så hon har kläder i sin byrå. Ska kanske en sväng till Marieberg i eftermiddag och då är det bra att veta vad som fattas...egentligen ingenting tror jag. Vi sparade ju allt efter Felicia. Vi tog ner hoppgungan och gåstolen så får vi se om hon gillar dem. Felicia ratade hoppgungan men älskade gåstolen.

Just ja, jag har lovat Felicia att göra plättar idag. Har lånat mammas plättlagg så nu ska jag vila en stund innan jag fullgör mina förpliktelser.

Bilder finns på andra datoen och de kommer senare...

Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Jo då, det är minst sagt varmt i Borås också! Men det åskade idag o regnade lite, dock lika varmt ... 29 grader. Men det skulle bli runt 20 i veckan o det känns ganska skönt! Även om jag älskar värmen och svetten, haha. När åker ni på söndag ca? Tänkte om vi skulle hänga i den stora lekparken när ni kommer, bara ta det lugnt och kanske grilla korv i parken? Ni kan ju ringa när ni är påväg om vi inte hörs innan, imorrn ska vi till Ulricehamn o strosa. Borås har vi sätt alla sidor av! haha

Det är bättre vi tar det när ni kommer!



KRAM!

2009-07-03 @ 23:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0