Nyårsmiddagen

 
Alla paren ansvarade för olika delar av nyårsfirandet. Det ätbara blev följande:
 
Fördrink och tilltugg av olika slag. Bl.a. vindruvor, ost, oliver, tomater. Massor med gott helt enkelt.
 
Förrätten var en fisk- och skaldjurssoppa med smak av saffran och till det vitlöksbröd.
.
 
Huvudrätten var oxfilé, körvelkryddad potatiskaka, sparris och rödvinssås med choklad.
 
Efterrätten, som åts runt 23, var browniefudgecheesecake med lättvispad grädde, färska blåbär och jordgubbar.
 
 
Vid tolvslaget en nyårsskål på altanen.
 
Och senare åkte snacksskålarna fram med chips, ostbågar och godis. Vi la oss inte direkt hungriga. Allt var riktigt gott och det är spännande att inte veta exakt vad man ska bli bjuden på.
 
Barnen åt före oss. De hoppade direkt på huvudrätten som var hamburgertallrik och sedan var det effterrätt som var kladdkaka, grädde, glass toppat med strössel. senare fick de varsin godispåse och lyckan visste inga gränser.
 
Vi fick ett gott slut helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0