Let's dance

Fredag igen! Bästa dagen och ikväll blir det Let's dance-final på tv. Innan det hemlagad pizza med vitkålssallad och egengjorda glasstrutar till efterrätt. Tillsammans hela familjen och mormor. Fredag som sagt. :)

Har klämt in en riktigt god räksallad till lunch också. Efter en promenad i skogen. Toppen!<3


Lunch på Ingeborgs

Här kommer bilder från i lördags när mamma och jag  var på Ingeborgs i stan och åt den i särklass godaste räksalladen jag någonsin ätit. Fräsch med avocado och massa godsaker och med nybakat valnötsbröd till. Riktigt bra!Den här dagen går lugnt till. Varit vaken större delen av natten av illamående från sprutan. Får förmodligen sluta med den medicinen för det funkar inte så bra. Kan inte må så här illa varje vecka. Jag har iallafall fått i mig dinkelpannkakor med färska blåbär till lunch.


Smoothie

När mamma och jag var på Cypern gick vi in till Ayia Napa några gånger. En av gångerna stannade vi till vid en juice- & smoothiebar och köpte varsin smoothie. Så gott i värmen! Och det stället hade det mesta! Massor med frukt och grönsaker, juicer och glass. Och inredd i fräscha starka färger. Minst sagt tilldragande! 

Här hemma gjorde vi en mango- & banansmoothie till frukosten idag. Bland det godaste som finns helt enkelt. Och alla i familjen gillar det. Lunchen blir på stan med mamma på nyöppnade Ingeborgs. Ska bli kul att testa!


Fredag - bästa dagen

Fredag måste vara bästa dagen på veckan. Alltid. Lugn kväll med god mat. Grillat! Alla samlade och man vet att ingen måste stressa iväg morgonen efter. Familjemys helt enkelt. Den här helgen ska ju vara fint väder så lördagen blir det utelek och Mattias och jag får tid att träna tillsammans. Söndagen blir långutflykt. Överraskning för barnen som vi inte berättar förrän vi är på väg. De kommer bli glada, minst sagt.Trevlig helg!


Grillat

Har inte grillat nåt de här varma sommardagarna. Men på Valborg gjorde vi det. Galet gott. Måste göras snart.
Vattenmelon, smoothies och Ben & Jerry's cookie dough lär väl bli årets sommarplåga också.
Och en massa utomhuslek förstås. Det är planen för sommaren helt enkelt.
Dagen efter spruta och pms

Idag är dagen efter sprutan. Dagen då jag vet att ju senare det blir ju mer illa mår jag. Uuäähhh!! Och nu sitter jag här i soffan med kombon illamående och pms. Kunde varit roligare. Kunde varit trevligare. Ett inspelat avsnitt av CSI och en tidig kväll kanske kan råda bot på lite av det. Imorgon är en ny dag sägs det ju.


RSS 2.0