Blingo hos sessanochprinsessan

Nån som vill vara med och tävlaom kläder från blingo.se hos sessanochprinsessan? Go for it. Ekologiska och snygga kläder till barnen. Perfekt!

Jag har önskat mig...Fingers crossed!!


Hugin och Mugin hos "Ett hus till oss"Nån som är sugen på att vinna kläer från Hugin och Mugin kan gå in till "Ett hus till oss" och kolla...


MKV, Jönköping

Jag hade en lärare på högskolan i Jönköping när jag läste media som sa:

"Om du ska ha en hemsida så sa se till att uppdatera den! Det är det värsta man kan göra att ha en ouppdaterad hemsida."

På den tiden fanns inte bloggarna...shit...det är länge sen. Men det är väl samma sak med blogg som med hemsidor. Undrar vad han skulle gilla min uppdatering av bloggen?Ungefär lika uppdaterad som jag är med att framkalla kort från min kamera med APS-rulle. Jag gjorde det förra veckan och korten är tagna 2003 tror jag...

Kram!

 


Show must go on...

Fast det känns inte alltid så. Jag vet. Jag är gnällig nu för tiden. Men livet är jobbigt. Nu för tiden. Kroppen värker. Fingrarna blir blåa. Felicia säger att jag är dum. Cornelia kastar si g på golvet för att hon inte får russin när hon vill. Men. Det har varit ganska fint väder. Iallafall.

Båda flickorna går på dagis och jag får andas ut. Jag slits mellan att pausa, ladda min batterier och att ha dåligt samvete för att de är på dagis. Är de där för länge? Började Cornelia för tidigt? Kan jag verkligen ge dem vad de behöver när jag inte är frisk? Det är mycket nu. Mycket tankar och känslor. Jag lägger mig strax efter 20 på kvällarna. Jag klarar helt enkelt inte att vara vaken längre. Är alldeles för trött. Och har alldeles för ont.

Helgen var vi i Arboga. Alltid skönt att vara hemma. Flickorna älskade att vara ute i trädgården, gå på promenad och stampa i vattenpölar. Felicia hade lite för mycket att jobba med i trädgården med Magnus så de hade knappt tid att komma in och äta middag. Bra betyg helt enkelt.

Klockan närmar sig 20...tick tack...tick tack...

Kram

Tött, tröttare, tröttast!

Livet rullar på. Försöker klara och hinna det som ska göras. Men när en av flickorna vaknar vid halv tre på natten och pappan smyger sig dit och sen sover de halvdant till 5.10 och den lilla sover till strax innan fem innan hon vill ha välling, då är ingen vidare pigg och sugen på att fixa det där lilla extra. Tyvärr. Sover de till halv sju har vi lyxig sovmorgon. Synd att det bara händer en gång i halvåret. Hör ni en liten bitter ton? Nejdå, bara tröttheten som smyger sig in mellan raderna. Därför ska det sovas middag nu.Bubby nyvaken i sina "matkläder", Felicia lite halvt blyg och så jag med tvättat, men inte torkat hår. Story of my life!


Älskade fyraåring!

Igår fyllde Felicia fyra år. Jag kan verkligen inte fatta att hon är fyra år. Att det var så länge sen som hon var 47 cm lång och vägde 2950 gram. Liten plutt var hon då. Och nu har jag varit med två dagar på dagis eftersom vi skolat in Cornelia. Och jag ser att Felicia är i princip längst på dagis. Riktigt lång. Hon har varit på fyraårskontroll och var 110 cm. Som en femåring ungefär. Det kunde man inte tro för fyra år sen!
Alldeles nyfödd.
1-årsdagen.2-årsdagen3-årsdagen
4-årsdagen.
Felicia vaknade efter att vi sjungit "Ja må hon leva" två gånger.
Vad kan det vara? Det var ett Hello Kitty-pussel.
Bubby lånar Kitty med godis och klistermärken i.
Ny cykelhjälm i ett av paketen!
I det stora paketet var det hon önskat sig mest. En radiostyrd bil!
Ska man äta princesstårta ska man vara en riktig prinsessa tyckte Felicia.Cornelia tyckte det gick bäst att äta tårtan med händerna...och hela ansiktet!

Förra lördagen var det barnkalas och imorgon är det familjekalas.
Mycket tårta, paket, fika och folk!

Ha en härlig fredag!RSS 2.0