Vattkopporna har kommit till oss!

Japp, då var det Felicias tur att ha vattkoppor. Det har gått på dagis ett tag och vi tycker det är lika bra hon har det nu och inte när bebis är helt nyfödd.Och så inte på julafton så klart. Än så länge har hon inte jättemycket men man ser fler och fler allt eftersom. Nu sitter hon och kollar på Musses klubbhus och äter lördagsgodiset som hon inte åt igår. Hon är glad och pigg. Får se om det håller i sig.

Igår bakade vi lussebullar och det var så mysigt. Felicia älskar att "dega". Hon brukar fråga Mattias om han vill dega. På eftermiddagen kom farfar på besök och hade med sig ett Bamse-spel som var mycket uppskattat.

Nu blir det till att vara hemma med Felicia i veckan. Har köpt pepparkaksdeg, kristyr på tub och non-stop så jag tänkte vi skulle baka och pyssla med det nån dag. Resterande dagar vet jag inte vad vi ska hitta på. Men det får lösa sig. Eftersom det smittar så väldigt får vi hålla oss hemma. Kanske kan vi röja nånstans eller göra nåt julpyssel nån dag. Har funderat på smällkarameller.

Imorgon är det prover som ska lämnas för min del och jag hoppas att de är okej. Nu börjar jag tydligen ta en del stryk. Det känns så iallafall. Får se vad svart på vitt säger på pappret.

Nehepp, nu ska jag ner till min prickig-korv.
Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Oh, tur att vi inte träffat en på sista tiden! Det är våran FASA eftersom Noel kan bli fruktansvärt dålig, puh! Hoppas Felli mår okej? Är det ganska harmlöst som "vanligt" barn att få det va? Eller har de feber o så? Det är ju sånt man ska ha som barn så visst är det bra att få det överstökat innan bebisen tittar ut, MÅSTE ju se dig snart ... har ju knappt sett magen, galet. Kram vänner, saknar er.

2008-11-30 @ 21:06:33
URL: http://jossanochnoels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0