Paddan försvann...

Livet rullar på. I helgen flydde vi till Arboga hela familjen. Mina händer är trasiga och Mattias kommer inte ur sängen på morgonen. Inte så bra kombination med två småbarn. Så vad gör man...mamma...pappa....!!! Och morbror Jajja. Vi hade det bra där. Felicia kan skrota runt som hon vill. Huset är fullt med leksaker och på  andra sidan häcken finns en fotbollsplan, gungor och sandlåda. Hundra meter bort finns Landskogskärret. Dit Felicia tar dockan i vagnen och kastar stenar i kärret. Där vi har pick-nick om vi vill. Och så hem igen till mormors trygga vrå. Perfekt för oss. Mattias hittade en padda på altanen och det blev ett ordentligt ståhej. Vi kollade på den, tog kort och Jajja räddade den till ett bättre ställe. Men jag raderade bilderna av misstag igår...så nu är paddan försvunnen...

 
I helgen ska vi till.....just det, Arboga. Mattias ska vara kvar hemma och försöka få till en ny vägg här uppe. Så att vi kan ha vårt sovrum i det som är allrum nu (läs tvätt- och belamringsrum). Då slipper jag vakna av både Cornelia och Felicia på morgonen. Cornelia har precis varit på BVC. 6065 gram och 63,5 cm. Och så somnar hon själv i sin spjälsäng på kvällarna runt 20. Börjar helt enkelt komma in i en bra rytm.

På Valborgsmässoafton var vi på brasa vid hembygdsgården. Felicia fiskade fiskdamm för första gången och tyckte att det var en bra grej. Man fick ju godis! Innan brasan var det mat och årets första rabarberpaj. Mums! Och så hann Felicia och Jajja så frön.

 
 
 
Må gott mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0