Kilsbergen

Mattias hade sin föräldradag i onsdags och då passade vi på att åka upp till Ånnaboda och leka i pulkabacken. Vi hade med pulka, bob, tefat och stjärtlappar. Jag hade mina värmevantar på och höll faktiskt värmen ganska bra. De är svåra att få på och nu har Mattias tre tjejer som han ska hjälpa med vantarna... Fötterna däremot var som isbitar och utan blod efter fem minuter. Mindre skönt. Dags att införskaffa värmestrumpor också. Jag kommer se ut som ett vandrande batteripaket!














Efter vi åkt färdigt i backen gick vi in och åt lunch på Kilsbergen konferens och lodge. Priset var 135 kr/vuxen och för barnen betalade vi 10 kr/år. Det blev ett okej familjepris, men jag kan inte säga att det var hur god mat som helst. Den var okej, men inte mer. Två varmrätter. En fisk och en kött. Sen fanns det soppa, nybakat bröd och salladsbord. Det låter bra, men det var ganska smaklöst. Vi blev mätta iallafall. Tills vi satt oss i bilen och Felicia nästan bröt ihop för hon sa att hon var hungrig.




















Men det är mysigt där inne i restaurangen. Det fanns en uppstoppad räv och en bäver. Spännande! Och i en kamin hade de tänt en marschall. Precis utanför fönstret är pulkabacken. Vintermys helt enkelt. Cornelia åt tre tallrikar palsternacksoppa till lunch. Felicia petade i maten, men åt desto fler pepparkakor. Kanske var det försök att få pepparkakan att gå i tre bitar så man får önska.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Pepparkakor är så juligt. :P Brukar du baka med några annorlunda formar ibland?

2010-12-19 @ 17:23:23
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0