70-talets korridorer

Nya huset är kul. Och massor att göra. Men vi har valt och köpt tapeter. Målare är på ingång. Snickaren har satt in nya fina innerdörrar på övervåningen. Golvläggare kommer att fixa golven i källaren och Mattias går lös med vit färg. Nån som vill se före- & efterbilder? Här kommer de iallafall. Från källaren där 70-talsfärgerna orange och brun dominerade. Blandat med lite ljusare gult och mintgrönt. Och så väggmålningarna som faktiskt känns lite hemskt att måla över eftersom någon lagt ner tid och energi på att skapa dem...men det målas över. Det är allt annat än fint om vi får välja så nu blir det vitt, vitt och vitt. Och mörkgråa golv.

 
Före


Spackling


MålningGetting there!


Källargången åt andra hållet.


Alla i familjen vill ju hjälpa till. Riva tapeter passade alla.


Fina blå innerdörrar i källaren. Men vi vill ha dem....vita, ja.


Grundade och flammiga.


Färdiga och vita.

Flickorna var med i nya huset idag. Jag tog med dem ut innan lunch så vi kunde köpa de skor de behöver till Turkiet och värmen. Och såklart solglasögon och det obligatoriska lördagsgodiset. Sen åkte vi tillbaka till huset med lunch till alla fyra som vi åt på en filt på golvet för det finns inget bord och inte mer än en stol. Sen var det full fart med flickorna. En stund tittade de på dvd och åt sitt godis.
I gästrummet finns en klädkammare. Även den målad i orange och lite ljusgul och mintgrön. En dörr var grå och en annan träfärgad. Och alla dörrhandtag i källaren var olika. Nu är snart alla dörrar vita med likadana handtag. :0)

Det var allt för idag!


Kommentarer
Postat av: anna

Blir superfräscht! Kul att se!

2011-04-04 @ 09:35:34
Postat av: Anna

Vart åker ni i Turkiet förresten, o vilket hotell? ska snart få tummen ur och boka en resa i oktober....

2011-04-04 @ 19:55:47
Postat av: Sara

Oj det kommer att bli jätte fint, ska bli kul att se slutresultatet :)

kramar

2011-04-05 @ 15:22:04
Postat av: Gunilla

Anna - Tack! Vi åker med fritidsresor till hotell Grand Kaptan i Oba-området några km utanför Alanya. Det ska bli galet skönt med semester!Sara - Tack! Inflytt i maj pch då hoppas vi det är klart.

2011-04-05 @ 19:53:02
Postat av: Anna

Ser fint ut, och nog vældigt populært før det var redan fullbokat i oktober. Shit, vi måste komma till skott! Har ni varit dær førut?

2011-04-06 @ 09:12:26
Postat av: Gunilla

Nej, vi har aldrig varit där innan. Och ingen annanstans i Turkiet heller. Hoppas att ni hittar en resa snart!

2011-04-06 @ 17:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0