Stockholm weekend

Mamma och jag tog tåget till Stockholm i lördagsförmiddag. Vi skulle få två härliga dagar med sol och värme trots att det faktiskt var oktober. Två nätter på hotell med hotellfrukost och ingen som ropade så jag vaknade och ingen som tvingade mig ur sängen. Härligt!

 

Till lunch på lördagen gick vi till den mongoliska restaurangen Djingis Khan och åt deras buffé. Helt perfekt att få plocka själv vilket kött, grönsaker och kryddning man vill ha, så fixar kocken det. Han såg mindre road ut, men det var så god mat!

Efter lunch gick vi vidare på stan och på kvällen såg vi filmen Colombiana på bio. Helt klart sevärd.

Söndagen började med hotellfrukost och juicepressernas Rolls Royce! Ja tack till en sån.Sen vidare mot stan och en utställning av Robert Mapplethorpe på fotografiska. Intressant. Tänkvärt.

Efter utställningen letade vi upp ett Max och fick i oss lite mat. Välbehövligt att sitta ner och få äta. Sen tog vi den långa omvägen till Cirkus ute på djurgården där vi såg Ljust & fräscht med henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Klockrent!

Vi promenerade tillbaka till hotellet genom ett mörkt och småregnigt Stockholm nöjda med helgen. Måndagen bjöd också på hotellfrukost och sen tåget hem till vardagen.
Så mysig helg att få tid med Mammi!


Kommentarer
Postat av: Ulla Jakobsson

Jättebra helg. Sommarväder, kul aktiviteter och världens bästa Gunilla till sällskap! Bättre kan det inte bli! Bamsekram.

2011-10-06 @ 07:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0